2010. október 22., péntek

Hotfile

A Hotfile.com partnerprogramnak lényege nekünk fizetnek pénzt azért, ha az általunk feltöltött file-okat letöltik.Ezt egy táblázatban ábrázoljuk,hogy mennyi pénzt lehet keresni.Az árak 1000 letöltés után értendőek!
A Hotfile.com különböző számla típusokat vezetett be (coper, bronze, silver, gold, platinum). Ezek a számlatípusok attól függnek, hogy a letöltésekért hányan fizettek (prémium csomagra váltottak). Tehát pl. ha egy (vagy több) általunk feltöltött 700 MB-os filmet 1000-szer töltenek le és közben az ezeket a filmeket letöltők többsége prémium csomagra vált át (vagyis fizet érte), akkor 15$-t kapunk. Viszont ha 5MB-os képet/képeket töltenek le tőlünk 1000-szer és közben senki nem vált prémium letöltésre, akkor csak 2$-t kapunk.

A kifizetést minden hétfőn (15 óra körül) teljesítik a 15$ minimum összeg elérésekor, ha nem gyűlik össze, akkor természetesen tovább halmozódik az összeg. A file-ok lehetnek videók, képek, zenei és tulajdonképpen bármi, ami nem jogvédett és illegális stb.

A pénzt kérhetjük paypal,webmoney,epassporte számlára.Ezek közül a Paypal a legismertebb!A számla létrehozásához kattints a képre:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése